Nieuws

App "Protestant" --> downloaden

ProtestantAppVoor op de telefoon of tabloid. De Protestantse Kerk heeft voor alle gemeentes een kerk-app ontwikkeld. Het biedt iedere lokale gemeente de mogelijkheid om snel en eenvoudig onder andere eigen nieuwsberichten, agenda en contactgegevens via de smartphone te communiceren.

Daarnaast heeft u in de app ook het landelijke nieuws onder handbereik, van de Protestantse Kerk in Nederland, Kerk in Actie, JOP en Luisterend Dienen.

De app is een goede aanvulling op de bestaande communicatiemiddelen, zoals website en kerkblad. Steeds meer mensen, in alle leeftijdsgroepen, gebruiken een smartphone voor hun communicatie en we kunnen er ook nieuwe groepen mee bereiken.

App downloaden en bekijken
Wilt u zien hoe de app in de praktijk werkt? U kunt de app gratis downloaden via de app store of de play store door te zoeken op ‘Protestant’:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=mavie.nl.protestant
Apple: https://itunes.apple.com/us/app/protestant/id727593086?mt=8

Door vervolgens de app te openen en bij de zoekfunctie Rotterdam in te vullen, kunt u de Hervormd IJsselmonde selecteren.

Als u tips heeft voor het gebruik dan horen we dat uiteraard graag.

Delen

Volg ons!

Pelgrimskerk RT @Pelgrimskerk: De @Pelgrimskerk heeft weer een rommelmarkt a.s. zaterdag! https://t.co/1XiC6tG3xa
feb 24replyretweet
Pelgrimskerk De @Pelgrimskerk heeft weer een rommelmarkt a.s. zaterdag! https://t.co/1XiC6tG3xa
feb 20replyretweet
JanWimdeGraaf @dsjos Dopen of besprenkelen?
feb 17replyretweet
Bari1951 RT @dsjos: Geen leuk, maar wel een belangrijk artikel.. "Oprechte christenen kunnen kerk en geloof niet combineren" https://t.co/90LhSaHkkn
feb 17replyretweet
cipnl RT @dsjos: Geen leuk, maar wel een belangrijk artikel.. "Oprechte christenen kunnen kerk en geloof niet combineren" https://t.co/90LhSaHkkn
feb 17replyretweet