Informatie over de hervormde gemeente van IJsselmonde

De hervormde gemeente van Rotterdam-IJsselmonde bestaat uit de Adriaen Janszkerk en de Pelgrimskerk. Op deze website kunt u informatie over deze twee kerken en de activiteiten lezen. Ook vindt u op deze site informatie over de begraafplaats en zijn er links naar andere kerken en christelijke sites opgenomen.

Van bijzondere activiteiten worden soms wat foto's gemaakt. Deze kunt u bekijken via de links onder aan de pagina's van de Pelgrimskerk en de Adriaen Janszkerk.

Als u op deze pagina's rechts op de fotogalerij klikt krijgt u toegang tot nog meer (oudere) foto's.

Als u informatie (artikelen / foto's) heeft voor op de webstite dan kunt u dat mailen

anbi logoDe Hervormde Gemeente IJsselmonde en de Daconie van de Hervormde Gemeente hebben een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer informatie voor vindt u op onze ANBI publicatiepagina

Wij hopen dat u op de website de informatie vindt die u zoekt. Mocht dat niet het geval zijn of als u suggesties heeft voor de website, dan vernemen wij dat graag.

De websitecommissie