Adriaen Janszkerk

Kerkdiensten

Iedere zondag is er een kerkdienst. De diensten vangen om 10.00 uur. U kunt de diensten naluisteren via de pagina met het overzicht van de kerkdiensten. Hier vindt u ook de liturgie (zondagsbrief) voor de dienst. Via www.kerkomroep.nl kunt u ook de live uitzendingen beluisteren.

Kasteelweg 50
3077BN Rotterdam

Contactpersonen

Predikant: Ds. J. Schaap
Koster: M. van Mastrigt
Organisten: R. van den Berg
  C. Groen
Administratie: Kerkelijk bureau
Wijkkas: J. de Pater
Pastorale zaken:
Verhuringen: N. Goedhart

Kerkgebouw en Culturele activiteiten

Het beheer en de exploitatie van het kerkgebouw wordt verzorgd door de Stichting Behoud Adriaen Janszkerk. Voor het kerkgebouw is een aparte website gemaakt. Op www.adriaenjanszkerk.nl vind u informatie over de historie van het gebouw met vele foto's, informatie over de uitgevoerde restauratie en over de verhuurmogelijkheden en ook over culturele activiteiten in het kerkgebouw.

Giften

Voor het overmaken van giften kunt u de pagina met de rekeningnummers raadplegen.

Vragen of graag contact?

Welkom op deze site. Heeft u ergens vragen over? Neem gerust contact op met een van de mensen die bij de diverse activiteiten vermeld worden. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Gemeenteleden
Adriaen Janszkerk
 pen-g

Links Adriaen Janszkerk:  facebook icon 16x16Adriaen Janszkerkfacebook icon 16x16Jeugdouderling AJK  |  twitter logo 30p  Twitter Adriaen Janszkerkfacebook icon 16x16Stichting Behoud Adriaen Janszkerk
Foto's:  bekijk de fotogalerij of volg ons op  Google Plus Logo 22  Google+ voor foto's en filmpjes
Filmpjes:  Zangdienst | bekijk alle filmpjes van de Adriaen Janszkerk  en ook  over de Adriaen Janszkerk

Predikant: ds. C.L. de Rooij
  (Predikant met een missionaire opdracht i.s.m. de I.Z.B.)
Bijst. Past. R.L. Antes
Kosters: T. van Campen