Inloopmorgen Adriaen Janszkerk (55+)

koffie2

Sinds het najaar van 2010 is er een wekelijkse inloopochtend. Deze is in de eerste plaats voor de senioren, maar ook voor alle andere gemeenteleden en voorbijgangers. Iedere dinsdag gaan de deuren van de Adriaen Janszk open en is iedereen welkom.

Op de eerste dinsdag van iedere maand is er een Bijbelochtend waarbij eveneens ieder welkom is. Op de andere dinsdagen is de predikant en/of kerkenraadslid in de kerk aanwezig, samen met enkele vrijwilligers die koffie zetten en het gezellig maken. Iedereen, gemeenteleden, buurtbewoners en andere belangstellenden kunnen binnenlopen. Even welkom als tijdens de Paardenmarkt! Allereerst is het een informeel samenzijn dat op een ongedwongen wijze vaak uitloopt op een serieus gesprek over een onderwerp dat de aanwezigen op dat moment bezighoudt.

Informatie: dhr de Pater