Alphacursus

AU is er meer 0Misschien hebt u er al vaak van gehoord: de alpha-cursus. Maar wat is het eigenlijk? De alpha-cursus biedt de gelegenheid om in tien bijeenkomsten en tijdens een weekend samen met anderen de basis van het christelijk geloof te verkennen.

 

Het is een ideale plek voor mensen die op zoek zijn naar meer. Bijvoorbeeld, je bent niet met het geloof opgevoed en je bent er nieuwsgierig naar. Of, je bent er wel mee opgevoed – je gaat zelfs geregeld naar de kerk, maar eigenlijk heb je heel veel twijfels en vragen waar je eigenlijk nooit zo over praat. We hebben er deze keer voor gekozen om de Alpha-cursus een keer overdag aan te bieden. Mensen die overdag werken kunnen er dan misschien niet bij zijn. Maar mensen die de deur ’s avonds niet graag meer uitgaan, krijgen nu juist gelegenheid. Hebt u belangstelling, wilt u meer weten, of weet je gewoon al: ik doe mee?
Neem dan even contact op door te bellen met ds. Jos Slager (06-40178243) of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Als u/jij nog andere vragen hebt, aarzel ook niet om even te bellen (06-40178243) of te mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Tenslotte vraag ik gemeenteleden om voor de cursus en de mensen die de cursus gaan geven en volgen te willen bidden én om na te denken of u/jij iemand weet om voor deze cursus uit te nodigen!

Jos Slager

 

Delen

Volg ons!