Hervormde Gemeente Rotterdam-IJsselmonde

De Kerk voor jou en u ...... zeven dagen per week!

Bij het woord "kerk" denk je aan de zondagse kerkdiensten. Dan luiden de klokken en komen de mensen samen om Gods woord te horen, te bidden, te zingen, gezegend te worden en om een stuk gemeenschap te beleven. Dat gebeurt in IJsselmonde zoals overal elders ter wereld. Op zondag ben je meer dan welkom in onze gemeente.

In de Adriaen Janszkerk en de Pelgrimskerk verheugen we ons er bijzonder over dat regelmatig mensen de drempel nemen en voor het eerst of soms na jaren binnenkomen. Meer dan eens zijn zij verrast en geven te kennen dat zij meer willen dan een kerkdienst bezoeken. Dat  'meer' is voor de één iets anders dan voor de ander.

Deze website laat zien wat de kerk allemaal te bieden heeft gedurende alle dagen van de week voor alle mensen van allle leeftijden. Via de keuzen aan de linkerzijde kunt u informatie over de kerken en activiteiten opvragen.

Je kunt samen met anderen leren en studeren, groeien in het geloof, werken aan de kerk, samen zingen, bidden en/of gezelligheid beleven. Iedere club, kring of samenkomst heeft zijn eigen kleur en  inhoud. Als je de website aandachtig doorleest, zul je ontdekken, dat er ook voor jou en u meerdere activiteiten zijn, die bieden wat je zoekt en waarbij je je thuis kunt voelen.

Voor meer specifieke informatie over de hervormde gemeente kunt u contact opnemen met mw. H. Schreuder. Mevrouw Schreuder is de scriba (secretaris) van de Kerkenraad. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om een mail te sturen.

Kerkdiensten

Wij nodigen u van harte uit om onze kerkdiensten te bezoeken. Op de website vindt u uitgebreide informatie over de diensten en tijden.

Vragen?

Heeft u ergens vragen over? Neem gerust contact op met een van de mensen die bij de diverse activiteiten vermeld worden. Wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Medewerkers
Hervormd IJsselmonde
pen-g

Graag vernemen wij uw reactie op de informatie op de website of naar aanleiding van uw bezoek aan een van de activiteiten van de kerk. Misschien mist u nog iets, heeft u een vraag over een bepaald onderwerp aan andere gemeenteleden, of heeft u een goede suggestie of gewoon een aardig verhaal te vertellen? We zien de reacties met belangstelling tegemoet.

Bedankt voor het bezoek en graag tot ziens.

| Protestantsekerk in Nederland | Wie zijn wij | Samenwerking in IJsselmonde |