Gemeente Groei Groepen

In de kerkdiensten ontvangen we Bijbels onderwijs, kunnen we heerlijk samen zingen, bidden en vieren. Maar wat is het ook belangrijk om deel uit te maken van een kleinere groep, waar je met elkaar verder door kunt praten, waar je gekend wordt en waar anderen belangstelling hebben voor jou persoonlijk. Een plek om te leren, te delen, met elkaar mee te leven en te groeien.

GemeenteGroeigroepen zijn kleine groepen die elke 14 dagen in een huiskamer samenkomen. Het doel is groeien. Door samen naar de Bijbel te luisteren, onderwijs te ontvangen en te delen hoe het met je gaat. De GemeenteGroeigroep is een plaats waar je jezelf mag zijn, met je vragen, je blijdschap, je verdriet. Een plaats waar je met elkaar ontdekt wat Gods genade voor ieder persoonlijk betekent. De praktijk leert, dat iedere groep in de loop van het seizoen ook een eigen karakter krijgt. Elke groep ontwikkeld zich weer anders.

We hopen dat in het nieuwe seizoen weer vele mensen deel gaan nemen aan een GemeenteGroeiGroep!

Aanmelden: Adriaen Janszkerk / Pelgrimskerk

Informatie: Renata van Mastrigt-van der Horst (Adriaen Janszkerk).

Informatie: Janine Slager-de Graaf, 010-4825076 (Pelgrimskerk).