Pelgrimskerk

Kerkdiensten

Iedere zondag is er een kerkdienst. De diensten vangen iedere zondag aan om 10.00 uur. U kunt de diensten naluisteren via de pagina met het overzicht van de kerkdiensten. Op www.kerkomroep.nl kunt u ook de live uitzendingen beluisteren.

Reyerdijk 51
3079 NC Rotterdam
010 - 482.42.08

Contactpersonen

Predikant: ds. J. Slager
Koster: Kosters Pelgrimskerk
Organisten: P. Dekker
  J.J.M. Gorter
  J. van der Vlies
Administratie: Kerkelijk bureau
Contactpers: mw. E.G. de Bruin-Sprado
Verhuringen: mw. J. Vlot-de Bruin

Giften

Voor het overmaken van giften kunt u de pagina met de rekeningnummers raadplegen.

Welkom!

PDF Afdrukken E-mail

Welkom op deze site! Misschien kwam je hier zomaar even voorbij surfen uit nieuwsgierigheid. We willen - ook digitaal - een plek van inspiratie zijn. Er zijn al zoveel plekken waar je iets moet, waar iets van je verwacht wordt, waar je nog meer stress van oploopt. We hopen dat je door een bezoekje aan de Pelgrimskerk - of het nu virtueel is, of fysiek - zult zeggen: het deed mij goed om hier te zijn. Op 1001 manieren wordt vandaag je aandacht gevraagd. Daar kun je soms heel moe van worden. Maar bedenk op dit moment eens even: er is een God die aandacht heeft voor jóu. Dus nu eens even niet: jíj moet ergens aandacht voor hebben. Maar Hij heeft nu op dit moment, de aandacht en de tijd voor jou. Gun jezelf eens een moment om daar bij stil te staan!

In de Bijbel staat dat Jezus zegt: kom naar mij, jullie die vermoeid zijn en onder lasten gebukt gaan, dan zal ik jullie rust geven. Neem mijn juk op je en leer van mij, want ik ben zachtmoedig en nederig van hart.

Ds. Jos Slager

pen-g

Links Pelgrimskerk:  facebook icon 16x16
Facebook Pelgrimskerkfacebook icon 16x16Facebook IJsselmonde zingttwitter logo 30p  Twitter Pelgrimskerk | Weblog ds. Slager