Kerkdiensten Pelgrimskerk

Zondagochtend vroeg. De straten lijken nog te slapen. Dan luidt er ergens een klok. En nog één en nog één. Het zijn de klokken van de kerken in IJsselmonde. Ze lijken te roepen: kom dan, kom dan!

En dan komen ze. Mensen die naar de kerk gaan. Ze komen overal vandaan. Per fiets of per auto. Lopend of bij papa op de schouder. Allemaal hun eigen leeftijd en achtergrond. Toch hebben zij één ding gemeen. Ze weten dat de deuren van de kerk voor hen open staan. En  dus komen ze. Iedere zondag weer. Ze komen er om te bidden en te zingen. Om te luisteren en te lezen uit Gods boek: de Bijbel. Ze komen om elkaar te ontmoeten. Om God te ontmoeten. Iedereen is welkom!

De kerkdiensten in de Pelgrimskerk beginnen het hele jaar om 10.00 uur.  De deuren zijn een half uur van te voren geopend. Er is een kinderdienst en er is oppas aanwezig.

Op de 1e zondag van de maand is er 's middags om 14.00 uur een Indonesische kerkdienst in de Pelgrimskerk, georganiseerd door Perki.

Verder zijn er de middagsamenkomsten.

Wij nodigen u van harte uit om onze kerkdiensten te bezoeken. Op de website vindt u uitgebreid informatie over de diensten en tijden.